Easy-UP genopladelig

Easy-Up er et hjælpemiddel til dig, der er ramt af gigt, hjerneskade, lammelse eller generel funktionsnedsættelse.

Med et enkelt tryk danner Easy-Up et vakuum, og suger en genstand fast på sin overflade, samtidig med at den suger sig selv fast til bordpladen. Du kan nu frit arbejde med genstanden, uden at skulle være bekymret for, om den vælter eller glider.

Modellen fås med tilbehørspakke, som indeholder kartonholderen, sodavandsholderen, Easy-Mini til små genstande, Easy-Warm til pander og gryder og Easy-Release til at åbne f.eks. marmeladeglas.

Easy-Up kan bruges til fastholde føde- og drikkevarer, skåle, gryder, pander, pilleglas og andet, der kan passe på overfladen eller i en af tilbehørsdelene.

GENOPLADELIG: 
Easy-Up er genopladelig. Når produktet ikke længere kan fastholde genstande, oplades det med den medfølgende strømforsyning. En opladning tager ca. 60 minutter. Man kan desuden også bruge en USB-oplader, som gør det muligt at oplade produktet i f.eks. bil eller campingvogn. Den genopladelige Easy-Up kan desuden bruges under opladning.

Easy-Up modellen kommer med auto-slip som slipper genstanden så snart Easy-Up slukkes.

På lager
HGer470set
1.489,00 kr
  • Køb 2 for 1.414,55 kr pr styk og spar 5%

Levering 1-4 hverdage ellers bliver du kontaktet

Fri fragt til GLS pakkeshop på køb over 299,-. Ved køb under 299,- er fragten 39,-. Vi leverer også direkte hjem til dig for 59,-

Kunderådgivning: Vi sidder klar ved telefonen eller mail på hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15.00

Hos os har du 90 dages returret. Ved returnering skal du sende til: Løven 9B 9200 Aalborg SV.Send ALDRIG til en pakkeshop

Sikker betaling: Du kan betale med alle gængse betalingskort eller mobilepay. Offentlige kunder kan bruge EAN betaling