Om SeniorSam

Hvem er vi?

SeniorSam er en danskejet virksomhed med hovedkontor i Sundby Thy og butik i Aalborg City Syd og Sundby Thy.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter, som hjælper dig til at bevare din aktivitet og uafhængighed - noget vi mener er "aktiv livsglæde".
V
ores mål er at gøre det så enkelt og problemfrit som muligt at handle hos os.


Nem søgning efter produkter

I vores webshop finder du hurtigt det produkt, du søger efter. Vores Shop er inddelt i forskellige kategorier, som giver dig et godt overblik. Under hver enkelt vare finder du foto, pris og nærmere beskrivelse af produktet. Brug evt. vores søgefunktion, som du finder øverst til højre i menuen.
 

Let bestilling og hurtig levering

Hele idéen med en online shop er, at du kan sidde derhjemme og bestille i fred og ro. Du slipper altså for at skulle ned i butikken, stå i kø osv. GLS leverer varen direkte til hjemmet eller en pakkeshop, alt efter hvad du har markeret ved bestillingen. Du får varen i løbet af få dage. Ved større artikler bruges et alternativt fragtfirma.
 

Du kan også bestille til andre

Du kan selvfølgelig også købe varer til andre end dig selv. Måske kunne nogen i din familie have gavn af vores produkter og hjælpemidler? I kan kigge på udvalget i shoppen sammen, eller du kan overraske med en pakke. Husk du kan bestille direkte til en andens adresse - eller bestille til din arbejdsplads.
 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til et eller flere produkter eller til købsprocessen.  
 

Vores kundeservice har åbent:

Mandag - torsdag:  10:00 - 17:00
Fredag:  10:00 - 17:00
Lørdag:

 10:00 - 14:00  

 

Ring på 9272 5500 og få hjælp.

Har du spørgsmål uden for vores åbningstider, kan du eventuelt sende en e-mail. Vi svarer på langt de fleste henvendelser inden for en arbejdsdag.

Kontaktoplysninger

Er du i tvivl om handelsbetingelser, produktinformation, fragt eller andet i forbindelse med et køb hos SeniorSam, er du velkommen til at kontakte os.  

SeniorSam Løven 9B - 9200 Aalborg SV - Danmark - E-mail: info@seniorsam.dk - Tlf.: +45 9272 5500 - CVR-nr.: 33082037