Fotoramme

Fotoramme
Status: Udsolgt
Vare nr.:
phspf1017
337,46 kr

Levering 1-4 hverdage ellers bliver du kontaktet

Fri fragt til GLS pakkeshop på køb over 299,-. Ved køb under 299,- er fragten 39,-. Vi leverer også direkte hjem til dig for 59,-

Kunderådgivning: Vi sidder klar ved telefonen eller mail på hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15.00

Hos os har du 90 dages returret. Ved returnering skal du sende til: Løven 9B 9200 Aalborg SV.Send ALDRIG til en pakkeshop

Sikker betaling: Du kan betale med alle gængse betalingskort eller mobilepay. Offentlige kunder kan bruge EAN betaling

 

 

 

 

RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi til visning af mindre fotos i det optimale 4:3 billedformat, der strækker farverne i kanterne ud på et foto, der ikke fylder hele skærmen, til siderne på skærmen, så sorte bjælker og forvrængning af billedformatet fjernes.

- Automatisk diasshow starter fra alle USB-enheder eller hukommelseskort, så du ikke skal bruge tid på at kopiere billeder til PhotoFrame.

- Automatisk genkendelse af vandret/stående format aktiverer en sensor, som registrerer retningen på PhotoFrame og viser hvert foto i den korrekte retning.
Det er en diasshoweffekt for at vise fotos i en collage, som automatisk og tilfældigt sætter forskellige fotos sammen for at undgå kedelige kanter, der kan være resultatet af fotos, der er mindre end skærmens størrelse.