Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
På SeniorSam webshoppen sælges hjælpemidler til seniorer. Vi forhandler bl.a. transportmidler, møbler, hjælpeartikler, kropspleje og køkkenredskaber til private og institutioner.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.SeniorSam.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.


Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inkl. moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer eller omkostninger. Kreditkortgebyr for betaling med Dankort betales af SeniorSam.


Betaling
På denne hjemmeside kan der benyttes følgende betalingskort som betalingsmiddel. Dankort, Visa/dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Electron og JCB.
Du kan også benytte MobilPay.   

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne pakkes hos SeniorSam, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

EAN betaling kan foretages af offentlige Institutioner.  

Alle priser er angivet inkl. dansk moms.


Betalingssikkerhed
Du er altid sikret mod misbrug, når du køber via dit betalingskort på internettet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede, og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken SeniorSam eller andre har mulighed for at læse dataene.


Forsendelse og levering
Vi leverer via GLS direkte på din adresse eller i en pakkeshop valgt af dig. Du bestemmer selv leveringsform. Vi bestræber os på at levere indenfor 1-4 arbejdsdage, der kan dog på enkelte varer være angivet en længere leveringstid.

GLS
- Ved samlet køb over kr. 499,- leveres fragtfrit* til en GLS pakkeshop.
- Ved køb under 499,- koster det kr. 39,- til en GLS pakkeshop.
- Levering direkte hjem til dig med GLS koster kr. 59,- uanset købsstørrelse*

Du vælger selv i hvilken Pakkeshop, du vil hente din pakke. Når du indtaster din mailadresse og dit mobilnr. sender GLS automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe gyldigt billede ID, når du henter pakken.

* Enkelte produkter er så store, at de bliver behandlet som volumen pakker og derfor pålægges kr. 129,- i fragt.

Fragtprisen vil altid fremgå af indkøbskurven og din ordrebekræftelse.

SeniorSam leverer gerne til udlandet, kontakt os venligst for priser.

Varer kan altid afhentes fragt- og gebyrfrit i vore fysiske butikker.

Fortrydelsesret
I henhold til Købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du - når du har modtaget en vare - inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. Vi kræver blot, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Returfragten betaler du selv.
Skal sendes til SeniorSam, Løven 9B, 9200 Aalborg SV. Send ALDRIG til en pakkeshop. 


Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og har kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Du bedes vedlægge faktura eller kopi af denne, så overfører vi pengene direkte til din konto. 


Hjælpeartikler og beklædning til intim brug kan ikke tilbageleveres, såfremt varen har været anvendt.


Reklamationsret
Som forbruger har du - i henhold til Købeloven - 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos SeniorSam, kan du returnere varen og sende en skriftlig reklamation på e-mail-adressen: info@SeniorSam.dk eller pr. post til følgende adresse: SeniorSam, Løven 9B, 9200 Aalborg SV.

Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage. Reklamationer over fejl ved en vare skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

SeniorSam betaler den billigste returfragt i forbindelse med en reklamation, når denne er berettiget. NB! Husk at vedlægge faktura eller kopi af denne ved returnering af en vare.


Persondatapolitik
I forbindelse med køb hos SeniorSam opsamles navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan behandle den afgivne bestilling. SeniorSam er ansvarlig for disse data.

Oplysningerne opbevares i 5 år jf. Bogføringslovens regler om opbevaring af købsinformationer. SeniorSam videregiver eller sælger ikke informationerne til tredjemand.


Ordrebekræftelse
Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail.


Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


Kontaktoplysninger

SeniorSam
Løven 9B, 9200 Aalborg SV

E-mail: info@SeniorSam.dk
Tlf.: +45 9818 550
CVR-nr.: 33082037

Er du i tvivl om handelsbetingelser, produktinformationer, fragt eller andet i forbindelse med et køb hos SeniorSam, er du velkommen til at kontakte os.